スモークサーモン寿司
Sushi de salmón afumado
Ingredientes:
Salmón afumado, 6 follas de alga nori, 500 grs. de arroz, aguacate, 1 cenoria, sementes de sésamo, 1 cogombro, pasta de wasabi, ovas de peixe en conserva, medio limón e xenxibre. Envinagrado para o sushi: 5 culleradas de vinagre de arroz, 2 culleradas de azucre, 1 cullerada de sal.
(材料:
スモークサーモン、海苔6枚、500グラム。ご飯、アボカド、にんじん1個、ごま、きゅうり1個、わさびペースト、魚の缶詰卵、レモン半分、生姜。寿司用酢:米酢大さじ5、砂糖大さじ2、塩大さじ1。)
Elaboración:
Lavamos ben o arroz quitando o amidón. Cocemos unha parte do arroz con unha e media de auga durante 12 minutos, deixando repousar 5 minutos coa pota tapada. Facemos o envinagrado mesturando ben os ingredientes e engadímolo ao arroz, preparamos o salmón e as verduras. Montamos o sushi e listo para comer!
(材料:
スモークサーモン、海苔6枚、500グラム。ご飯、アボカド、にんじん1個、ごま、きゅうり1個、わさびペースト、魚の缶詰卵、レモン半分、生姜。寿司用酢:米酢大さじ5、砂糖大さじ2、塩大さじ1。)
Hoxe Rafa Durán visitará en Vigo, a Carolina Rivera, a propietaria de The Salmon Market, quen nos falará do produto estrela de hoxe: o salmón afumado.
(今日、ラファ・デュランは、サーモンマーケットのオーナーであるカロリーナリベラのビーゴを訪れ、今日の主力製品であるスモークサーモンについて教えてくれます。)
スシですよ!スシ!
ジャパンの伝統!
(`・ω・´)