見出し画像

Tarteira de hamburguesas en salsa de champións Portobello

O noso reporteiro recadeiro Rafa Durán visitará a Diana, de Carnes do Ribeiro, en Ribadavia, para recoller hamburguesas mixtas. Este produto servirá para realizar a receita de hoxe, que fará o noso chef Xoanqui Ameixeiras cunha pequena axuda de Isabel, a súa veciña.

Ingredientes:

- 3 hamburguesas

- 1 cebola vermella moi picada

- 250 gr de champiñóns “portobello”

- 4 tomates secos

- 1 cullerada de pemento chouriceiro

- 3 culleradas de salsa inglesa

- 1/2 litro de caldo de carne

- Sal e pementa

- Aceite de oliva

Para o arroz en branco:

- 200 gr de arroz longo

- 2 dentes de allo

- 1/4 de pemento vermello

- 1 cunca de chícharos

- Aceite de oliva

- Sal

Elaboración:

As hamburguesas de hoxe non irán en pan, senón nunha tarteira cun fondo de aceite de oliva onde as marcamos e as reservamos. Na mesma tarteira, rustrimos ben a cebola, os tomates, o pemento chouriceiro e os champiñóns. Incorporamos a salsa inglesa, as hamburguesas e o caldo de carne.

Salpementamos e deixamos cocer uns cinco minutos. Para o arroz en branco rustrimos moi ben o pemento, o allo, e incorporamos os chícharos e o arroz.

Engadimos o dobre de caldo de carne e cocemos 15 minutos. Empratamos as hamburguesas co arroz e listo para comer…!!!

(Google翻訳)

ここから先は

515字
この記事のみ ¥ 300

この記事が気に入ったらチップで応援してみませんか?