Estache bo! 2021.10.27
Pan de Ousá recheo de año e queixo de Friol
Ingredientes:
1 bolo de pan de Ousá ½ queixo de Friol Para o recheo do año: 500 gr. de carne de año picada ½ litro de caldo de carne 1 cebola moi picada 2 dentes de allo 1 tomate relado 1 culler de salsa de soia 1 atado de herbas aromáticas Perexil fresco Sal e pementa Aove
Para a tapa do bolo: 2 dentes de allo Perexil fresco Aceite de oliva
Elaboración: Hoxe o pan de Ousá pasa dúas veces polo forno. Nunha tixola rustrimos a lume forte a cebola, o allo e a carne. Incorporamos o atado de herbas, a salsa de soia e o tomate relado. Correximos o espesor con caldo de carne e deixamos cocer uns 5 minutos. Baleiramos o pan, enchémolo co rustrido e tapámolo con queixo de Friol. Gratinamos, empratamos xunto coa tapa do pan con mollo de allo e perexil, e listo para comer…!!!
この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?