子牛肉とアーティチョークのエンドウ豆
Ingredientes:
1 kg de punta da croca 1/8 alcachofas naturais 300 gr de chícharos 1 cebola 1 cenoria 180 gr de tomate frito 1⁄2 cunca de viño branco 3 follas de loureiro 3 dentes de allo Caldo de carne Sal Fariña Ourego AOVE 2 patacas
(材料:1kgクロカチップ1/8天然アーティチョーク300grエンドウ豆1タマネギ1ニンジン180gr揚げトマト1/2カップ白ワイン3月桂樹の葉3クローブニンニク肉汁塩粉オレガノAOVE2ジャガイモ)
Elaboración:
Para a tarteira de chícharos con tenreira e alcachofas, cortamos en anacos a ten- reira, salpementámola, enfariñámola e rustrímola xunto coa cebola. Incorporamos o allo, a cenoria, a pataca e engadimos o tomate, o ourego, o lou- reiro e o viño. Deixamos cocer 20 minutos e engadimos as alcachofas. Cocemos 35 minutos máis e incorporamos os chícharos. Deixamos ao lume 5 minutos, empratamos e listo para comer...!!!
(詳細:子牛肉とアーティチョークの入ったエンドウ豆のタルタルは、子牛肉を細かく切り、味付けし、小麦粉をまぶして、玉ねぎと一緒に炒めます。にんにく、にんじん、じゃがいもを加え、トマト、オレガノ、月桂樹の葉、ワインを加えます。20分間調理し、アーティチョークを追加します。さらに35分間調理し、エンドウ豆を追加します。火に5分置いて使って、すぐに食べられました... !!!)
Hoxe, o noso reporteiro recadeiro Rafa Durán visitará en Marín, Pontevedra, a Susana Carracelas, unha agricultora que nos falará do produto estrela de hoxe: os chícharos.
(今日、私たちの記者ラファ・デュランは、マリン、ポンテベドラ、スサナ・カラセラスを訪れます。これは、今日の主力製品であるエンドウ豆について教えてくれる農家です。)