Polo en salsa de mel picante
Ingredientes:
6 zancos de polo
Para o adobo: - 1/2 cunca de mel - 2 culleradas de salsa Worcestershire
Para a salsa de tomate: - 3 tomates moi maduros relados - 2 dentes de allo - 1 culler de azucre moreno - Sal e pementa - Aceite de oliva
Para as patacas fritidas: - 3 patacas vellas - Aceite de oliva
Elaboración: O doce do mel convertémolo en picante. Para iso, nunha tarteira baixa facemos a salsa de tomate frixindo un par de dentes de allo e tres tomates maduros. Pasamos por un coador chinés e reservamos. Nun cunco mesturamos a salsa inglesa, a de soia, os chiles, o pemento picante, a pementa negra e o mel. Incorporamos a salsa de tomate e cubrimos con ela os zancos de polo. Enfornamos 40 minutos a 190 graos. Friximos unha pataca, empratamos co polo e a salsa de mel, e listo para comer…!!!
この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?