メカジキと野菜のティンパニ
Ingredientes:
Vinagreta ● 1 cebola vermella ● ½ pemento verde asado ● ½ pemento vermello asado ● ½ pemento amarelo asado ● Ceboliño fresco ● Vinagre de mazá ● Aove ● Sal e pementa Milfollas ● 2 botes de lombos de peixe espada ● 2 patacas ● 1 cabaciña ● 1 cogomelos ● 2 Tomates ● 1 culleriña de ourego ● Sal ● Aceite de Oliva ● Perexil fresco
(材料:ビネグレットソース●赤玉ねぎ1個●ローストピーマン1/2個●ロースト赤ピーマン½ロースト黄ピーマン●新鮮なチャイブ●アップルサイダービネガー●卵●塩とコショウヤロウ●ソードフィッシュロイン2缶●ジャガイモ2個●ズッキーニ1個●マッシュルーム1個●トマト2個●オレガノ小さじ1個●塩●オリーブオイル●新鮮なパセリ)
Elaboración:
Para montar un timbal de peixe espada, precisamos asar uns pementos 30 minutos a 180 graos. Cortámolos en anacos pequenos e aliñamos co líquido dos pementos, o aceite da lata de peixe espada, o vinagre de mazá, sal, pementa e ceboliño fresco. Cocemos as patacas para facer un puré con elas. Cortamos e aliñamos a cabaciña e o tomate con aceite de oliva, sal, pementa, perexil e ourego fresco. Nunha prancha marcámolos xunto cos cogomelos. Empratamos. E listo para comer…!!!
(詳細:メカジキのティンパニを組み立てるには、ピーマンを180度で30分間ローストする必要があります。私たちはそれらを細かく切り、コショウ、メカジキ油、リンゴ酢、塩、コショウ、新鮮なチャイブからの液体でそれらを並べます。じゃがいもを調理してピューレを作ります。ズッキーニとトマトをカットし、オリーブオイル、塩、コショウ、パセリ、新鮮なオレガノで裏打ちします。皿にキノコと一緒に印を付けます。使用しました。そして、食べる準備ができました…!!!)