カツオのエンダイブサラダ
遅くなってしまったw
Ensalada de escarola con bonito
Ingredientes:
• 1 ESCAROLA • 1/2 DUCIA DE OVOS DE PASPALLÁS • LOMBOS DE BONITO EN TARRO • 6 TOMATES CEREIXA PARA O ALIÑO: • AOVE • 1 CULLERADA DE ACEITE DO BONITO • 1 CULLERADA DE VINAGRE • 1 CULLERADA DE ZUME DE LIMÓN • 1/2 CEBOLA VERMELLA • A XEMA DUN OVO DE PASPALLÁS COCIDA • SAL E PEMENTA PARA AS TORRADAS DE PARMESANO: • 1/2 BARRA DE PAN DO DÍA ANTERIOR • 1 DENTE DE ALLO • 1 CULLERADIÑA DE PEMENTO PICANTE • 1 CULLERADIÑA DE OUREGO • AOVE • 1 CUNCA DE PARMESANO RELADO • SAL E PEMENTA
(材料:
•1つのスタッフ•1/2アヒルの品質の卵•瓶の中の美しいロイン•ドレッシング用の6つのチェリートマト:•卵•1スプーンの美しいオイル•1スプーンの酢•1スプーンのジュース2赤玉ねぎ•調理済み採石場の卵の卵•パルメザントースト用の塩とコショウ:•前日からのパンの1/2バール•ニンニクの1杯•スパイシーペッパーのスプーン1杯•すりおろしたパルメザンのカップ1杯•塩とコショウ)
Elaboración:
COCEMOS OS OVOS DE CODORNIZ E RESERVAMOS. NUN CUNCO MESTURAMOS O ALLO, O PEMENTO PICANTE, OUREGO, SAL, PEMENTA, O ACEITE DE OLIVA E O PARMESANO. PINTAMOS O PAN E ENFORNÁMOLO. NOUTRO CUNCO MESTURAMOS ACEITE DE OLIVA, O ACEITE DO BONITO, VINAGRE, O ZUME DE LIMÓN E A PEMENTA, E POÑEMOS A CEBOLA VERMELLA A CURTIR NESTE ALIÑO. EMPRATAMOS COS TOMATES CEREIXA, AS TORRADAS, OS OVOS, O ALIÑO E LISTO PARA COMER…!!!
(詳細:
採石場の卵を調理して予約します。ボウルにニンニク、スパイシーペッパー、オウレグ、塩、ペッパー、オリーブオイル、パルメザンチーズを混ぜます。私たちはパンを塗って焼きました。別のボウルでは、オリーブオイル、美しいオイル、酢、レモンジュース、コショウを混ぜて、このドレッシングで赤玉ねぎを日焼けさせます。ミニトマト、トースト、卵、食べ物を使って、すぐに食べられます…!!!)
Hoxe Rafa Durán visitará en Paderne, A Coruña, a Mónica Malvido, propietaria e agricultora de Seitura, quen nos falará do produto estrela de hoxe: a escarola.
(今日、ラファ・デュランは、ア・コルーニャのパデルネ、セイチュラのオーナー兼農家であるモニカ・マルビドを訪問し、今日のスター製品であるエンダイブについて教えてくれます。)
ざっくり見ましたが、健康に良さそうなサラダだなぁ…(あとでちゃんと見ますw)
iura