Estache bo! 2021.10.14
Crema de allo porro con liscos de bacallau
Ingredientes:
Para a crema de allo porro: - 3 patacas medianas - 3 allo porros - 3 cenorias - 1 cebola picada - 2 litros de caldo de polo
Para o caldo de polo: - 1 carcasa de polo - 1 atado de herbas aromáticas - 1 dente de allo - ½ cebola - Sal e pementa Para o allo porro fritido: - 1 allo porro - Aceite de oliva - Sal - Pemento doce
Para o bacallau confeitado: - 1 lombo de bacallau - Aceite de oliva - 3 dentes de allo
Elaboración: Hoxe imos casar un allo porro con bacallau. Na pota rápida rustrimos os porros, a cebola, a cenoria e as patacas. Salpementamos e cocemos no numero 1 seis minutos. Confeitamos o bacallau e os dentes de allo en aceite de oliva virxe extra durante uns dez minutos. Friximos a baixa temperatura o allo porro cortado en xuliana fina. Batemos a crema, empratamos o bacallau e listo para comer… Ademais, Isa Villanueva visitará o plató para devolver os tuppers que lle pedira prestados con comida a Xoanqui Ameixeiras.
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