ガリシアとクレオールのビーフニードルロースト
Ingredientes:
Agulla de tenreira galega 3 chourizos crioulos PARA O MACHUCADO DE ADOBO DA AGULLA: 1 rama de perexil 1/2 copa de brandy 1 dente de allo Sal e pementa AOVE 1 cunca de viño Ribeiro PARA AS VERDURAS ASADAS: 1 tomate grande para asar 3 patacas 3 chalotas 3 cenorias 3 dentes de allo Sal e pementa 1 cullerada de ourego 1 culleradiña de chile en po 1 culleradiña de vinagre AOVE PARA O NAPADO DA AGULLA: 2 culleradas de ketchup 1 cullerada de vinagre balsámico 1 cullerada de salsa de soia 1 dente de allo asado 1 culleradiña de pementa
(材料:
ガリシアビーフニードルアドボダアグラを砕くためのクレオールソーセージ3杯:パセリの小枝1杯ブランデー1/2カップガーリックソルトとコショウ1クローブAOVEロースト野菜用リベイロワイン1カップ:ロースト用の大きなトマト1杯3ポテト3シャロットにんじん3クローブにんにく塩とコショウ大さじ1オレガノ小さじ1チリパウダー小さじ1針をたたくためのAOVEビネガー:大さじ2ケチャップ大さじ1バルサミックビネガー大さじ1醤油大さじ1クローブローストニンニク小さじ1コショウ)
Elaboración:
Para o asado de tenreira e crioulos, adobamos a agulla co brandy, o ribeiro, o perexil, o allo, a pementa e o aceite. Enfornámola tapada durante unha hora a 180 graos. Nunha fonte de forno, asamos as verduras previamente marcadas cun chisco de aceite de oliva. Nun cunco mesturamos o aceite da tixola, ourego, chile en po, vinagre, a pementa e o sal. Mesturámolas coas verduras, asentamos enriba os crioulos e enfornamos xunto coa tenreira destapada durante 40 minutos a 180 graos. Cando teñamos lista a agulla de tenreira galega, pintámola coa mestura de ketchup, vinagre balsámico, salsa de soia, o allo asado, a pementa, o sal e os xugos da carne asada. Enfornámola uns 15 minutos a 220 graos. Empratamos e listo para comer...!!!!
(詳細:
牛肉とクレオールのローストには、ブランデー、小川、パセリ、ニンニク、コショウ、油で針を味付けします。蓋をして180度で1時間焼きます。オーブンプルーフの皿で、以前にオリーブオイルの小滴でマークされた野菜をローストします。ボウルに、鍋油、オレガノ、チリパウダー、酢、コショウ、塩を混ぜます。それらを野菜と混ぜ、クレオールを上に置き、覆われていない子牛肉と一緒に180度で40分間焼きます。ガリシアビーフニードルの準備ができたら、ケチャップ、バルサミコ酢、醤油、ローストガーリック、コショウ、塩、ローストミートのジュースを混ぜてペイントします。220度で約15分間焼きます。私たちはそれを使って食べる準備ができました... !!!!)
Hoxe, Rafa Durán irá até Lalín, xunto de Cruz López, responsable de comunicación de Embutidos Lalinense a por crioulos!
(今日、RafaDuránはEmbutidos Lalinense for Creolesのコミュニケーション責任者であるCruzLópezと一緒にLalínに行きます!)
この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?