プロ仕様の冷麺のたれ/Dipping sauce for Chilled Chinese noodles
プロ仕様の冷麺のたれ/Dipping sauce for Chilled Chinese noodles
以下のものをミキサーにいれて撹拌するだけです。
ミキサーがない場合は、ピーナツバターとはちみつを少量の酢か水で溶かしてから全部と合わせると混ざりやすいです。
ペットボトルなどにいれて冷蔵保存してください。
使う前には必ずよく振ってね。
Put all of the ingredients in a mixer and switch on.
If you don't have any mixer, mix peanut butter and honey with a little vinegar or a little water first, and put the other ingredients together.
Refrigerating is recommended after putting in a pet bottle.
Be sure to shake well the bottle before using it.
<材料>
洗双糖 50g
水 200g
米酢 200g
淡口醤油(または濃口) 200g
生姜汁 適量
ごま油 適量
洋からし 適量
はちみつ 大匙2
ピーナッツバター 大匙2
<Ingredients>
50g Light brown sugar
200g Water
200g Rice vinegar
200g Soy sauce
Proper amount Ginger juice
Proper amount Sesame oil
Proper amount Mustard
2 Tbsp Honey
2 Tbsp Peanut butter
※好みの味で調味料は加減してください。
Adjust each seasoning depends on your favorite.