見出し画像

プロ仕様の冷麺のたれ/Dipping sauce for Chilled Chinese noodles

プロ仕様の冷麺のたれ/Dipping sauce for Chilled Chinese noodles

以下のものをミキサーにいれて撹拌するだけです。
ミキサーがない場合は、ピーナツバターとはちみつを少量の酢か水で溶かしてから全部と合わせると混ざりやすいです。
ペットボトルなどにいれて冷蔵保存してください。
使う前には必ずよく振ってね。
Put all of the ingredients in a mixer and switch on.
If you don't have any mixer, mix peanut butter and honey with a little vinegar or a little water first, and put the other ingredients together.
Refrigerating is recommended after putting in a pet bottle.
Be sure to shake well the bottle before using it.

<材料>
洗双糖  50g
水    200g
米酢 200g
淡口醤油(または濃口) 200g
生姜汁  適量
ごま油  適量
洋からし    適量
はちみつ 大匙2 
ピーナッツバター 大匙2
<Ingredients>
50g    Light brown sugar  
200g  Water    
200g  Rice vinegar  
200g  Soy sauce 
Proper amount   Ginger juice
Proper amount   Sesame oil
Proper amount   Mustard
2 Tbsp  Honey 
2 Tbsp  Peanut butter

※好みの味で調味料は加減してください。
Adjust each seasoning depends on your favorite.

いいなと思ったら応援しよう!

この記事が参加している募集