見出し画像

ローカルの仕事(初日)

今日は、ローカルのレストランに初出勤だった。

出会ったのは、1人のオージーと2人の中国人。
オージーの女の子は、20歳でフロントサイド担当。
この子、いつもニコニコ可愛かったな〜☺️

二人の中国人は、キッチンサイド担当。
ちなみに私もキッチン。🌱
今日は、英語聞き取るのに精一杯だったけど、
二人とも、詳しく、説明してくれて、ありがたかった。

何本巻き寿司作ったかわからんぐらい、目まぐるしかった。
賄い2ドルの巻き寿司、上手いはずなのに、なんの味もしなかった、。

超大変だったけど、ワーホリでオーストラリアで、綺麗な部屋があるし、
家の近くに仕事があること、英語環境に身を置けることに感謝すべきだな。

英語がんばろう〜と心底思った日。
でも、意外と、
Is it better to clean more、chopping bordとかは言える自分に拍手した。
free English school 行こう。🌱🕊️

Today,I had my first day a local  restaurant.
This primarily focuses on to go,but They also have a few tables and 
chairs set up inside.
I met an Australian girls and two Chinese individuals.🇨🇳🇦🇺

The Australian girls was smiling and looked cute.
I feel like go there again.

The two Chinese individuals were in charge of the kitchen.
Also, I worked in the kitchen.🍳
Today,I struggled to understand English, but both of them were
paient and explained things in detail,which I appreciated.🙏

"I didn't know how many sushi rolls I made today; it was so hectic.
The $2 sushi for staff meals should have been good, but it had no taste at all.

It was extremely tough, but I should be grateful for having a nice room and a job nearby in Australia for my working holiday. I also realized it's a day to seriously think, 'Let's do our best in English.' Surprisingly, I could say things like 'Is it better to clean more?' and 'chopping board.' I applaud myself. I'm thinking about going to a free English school. 🌱🕊️"




いいなと思ったら応援しよう!

ぺヨンジ
サポート、ありがとうございます。励みになります。嬉しいです!