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2020年9月3日のお弁当 Bento on September 3, 2020

30分以内でつくる、カロリー抑えめなお弁当
A low-calorie bento box. Easy to make in 30 minutes.

ちょっとエスニックなお弁当 Ethnic style lunch

●オクラの肉巻き  Meat roll of okra
薄切り豚肉に塩コショウして、オクラをくるくる巻く。
巻き終わりを下にしてフライパンへ並べ、コロコロしながらちょっと焼く。
調理酒を入れて、蓋をして、蒸し焼き。

Thinly slice the pork with salt and pepper and roll the okra.
Arrange the end of the roll down in a frying pan and bake for a while.
Add cooking liquor, cover and steam.


●りんご apple
一口大に切って、薄い塩水に浸けて、変色止め。

Cut into bite-sized pieces, soak in a thin salt water, and stop discoloration.


●がんもどき・ズッキーニ・ウィンナーのトマト炒め Stir-fried ganmodoki zucchini wiener with tomato
ひと口サイズに切った材料とミニトマトを炒める。
粉末コンソメ、トマトケチャップ少々で味を調える。

Fry the bite-sized ingredients and cherry tomatoes.
Season with a little powdered consomme and a little tomato ketchup.

※Ganmodoki is deep-fried tofu mixed with thinly sliced vegetables.
In traditional Japanese vegetarian it is often used instead of meat.


●ひき肉・白滝・ニンジン・ピーマンのガパオ風 Gabao flavor of minced meat, Shirataki, Ninjin and Pepper
ひき肉を炒め、細切りしたニンジ、白滝を加えて炒め、最後に細切りしたピーマンを加えて、しゃっきり感を残して炒め、ガパオスパイスで味付け。

Stir-fry minced meat, add finely chopped carrots and Shirataki, fry, add finely chopped peppers, fry while leaving a crisp texture, and season with gapao spice.
※Shirataki is a konjac with a thin noodle-like shape. It's a very low calorie.


●豆苗炒め Stir-fried bean seedlings
油を温めて、細切りしたニンニクを加え、香りが立ったら豆苗と入れてさっと炒め、塩を振る。

Heat the oil, add the finely chopped garlic, and when the aroma comes up, add the bean seedlings, fry it quickly, and shake the salt.


●玄米飯 Brown rice
It is less than 100g. When chewing well, the brain feels full !

お弁当箱に色が付いたり脂残りをなるべく抑えるために
レタスを敷いておかずの仕切りにしてます。食べられるし、一石二鳥!

In order to minimize the color and fat residue on the lunch box
I spread lettuce to make a side dish. 
you can eat and it is prevents dirt, It's very good !

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